Free cookie consent management tool by TermsFeed
Ευχαριστήριο Πότσου Παναγιώτη Barista trainer Anko Ρόδου
← Όλα τα Νέα

Ευχαριστήριο Πότσου Παναγιώτη Barista trainer Anko Ρόδου


Μία ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με τη ΑΝΚΟ δίπλα μου.
 
Για τους νέους Barista.
 
Η εκπαίδευση στο επάγγελμα του barista και η εκμάθηση των νέων τάσεων του καφέ αποτελούν τα καλύτερα εφόδια ώστε ο επαγγελματίας Barista  να πατήσει γερά στα πόδια του στον απαιτητικό πλέον τομέα της καφε-εστίασης. Ο προσωπικός μου στόχος ως Barista Trainer της ΑΝΚΟ academy είναι να μεταδώσω σωστά την τέχνη του καφέ και να δείξω στους νέους baristi τον ρεαλισμό και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Βασικός κανόνας για εμάς στην σχολή είναι ο σπουδαστής να μπορέσει να καταλάβει από την αρχή έως το τέλος τι σημαίνει καλός και ποιοτικός καφές,  και νομίζω πως τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά.
Κατά την εκπαιδευτική χρονιά, που μας πέρασε, καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε πολλούς νέους baristi τόσο σε βασικό όσο και σε  εξειδικευμένο επίπεδο.  Είναι τιμητικό για εμάς το ότι μας επέλεξαν να τους οδηγήσουμε σε αυτή την πολύ όμορφη γνώση και εργασία.
Μάθαμε να χειριζόμαστε σωστά τα εργαλεία και τον εξοπλισμό μας, μάθαμε να «ζωγραφίζουμε» πάνω στους καφέδες μας, μάθαμε να παρασκευάζουμε έναν σωστό καφέ φίλτρου, αλλά το πιο βασικό που μάθαμε είναι να μπορούμε να σερβίρουμε στους πελάτες μας έναν σωστό καφέ φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη και όχι ένα απλό μαύρο ρόφημα, πατώντας το κουμπί της μηχανής.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τουριστική σχολή ΑΝΚΟ, που μου εμπιστεύτηκε στο τιμόνι της επαγγελματικής εκπαίδευσης των νέων barista μεταφέροντας στους νέους επαγγελματίες την αγάπη μου και την αφοσίωση στην δουλειά, που κανω και ύστερα τις τεχνικές και τις γνώσεις μου. Επίσης ευχαριστώ την εταιρεία CoffeePlus Coffees και τον κύριο Ντίνο Αγαδάκη για τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τα υλικά μας παρείχε.
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΤΣΟΥ
BARISTA TRAINER
Top