Free cookie consent management tool by TermsFeed
Ετήσια Συνέλευση Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου 2022
← Όλα τα Νέα

Ετήσια Συνέλευση Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου 2022

Σημαντικό παρόν έδωσε η Anko στην Ετήσια Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2022 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
 
Με την ολοκλήρωση της καλύτερης τουριστικής σεζόν των τελευταίων ετών, στόχος είναι να δομηθούν στέρεες βάσεις για ένα ισχυρό μέλλον. Και σε αυτή την κατεύθυνση, η θέση του καθενός που δραστηριοποιείται στον κλάδο παίζει βαρυσήμαντο ρόλο, από την εκπαίδευση, τη διοίκηση των καταλυμάτων, τους δημόσιους φορείς και όλες τις παράπλευρες εμπλεκόμενες επιχειρήσεις.
 
Στη συνέλευση μίλησαν μέλη του συλλόγου και του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρκόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ Βασίλης Μηναΐδης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης και ο πρόεδρος των διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου κ. Ματσίγκος.
 
Οι σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Anko, επιμελήθηκαν τον μπουφέ αλμυρών και γλυκών που παρασκεύασαν οι ίδιοι με την επιμέλεια των Chef Άγγελο Κολιγλιάτη και Pastry Chef Βαρνάβα Κυριάκο και ήταν παρόντες να υποδεχθούν τους παρευρισκομένους, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές κ. Μέρα και κ. Μανίσκα. 
 
Οι επαγγελματίες του τουρισμού καλούνται να επιδείξουν την ετοιμότητα τους για την επόμενη μέρα σε επίπεδο τεχνογνωσίας και εξυπηρέτησης βάσει του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τη χώρα μας, αλλά και διαχείρισης των νέων προκλήσεων όπως η ενεργειακή κρίση.
Top