Μια ξεχωριστή περιήγηση στο μοναδικό κόσμο των μελισσών με τις διαφανείς κυψέλες επισκέφθηκαν τα τμήματα ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου.
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τη παράδοση και την ιστορία της Μελισσοκομίας στη Ρόδο, την διαδικασία συλλογής μελιού από τη κυψέλη έως τη προσωπική μας κατανάλωση, τα προϊόντα της, το μέλι, τη γύρη, το κερί, την πρόπολη και τον βασιλικό πολτό.
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τη παράδοση και την ιστορία της Μελισσοκομίας στη Ρόδο, την διαδικασία συλλογής μελιού από τη κυψέλη έως τη προσωπική μας κατανάλωση, τα προϊόντα της, το μέλι, τη γύρη, το κερί, την πρόπολη και τον βασιλικό πολτό.
Στη συνέχεια περπάτησαν στον υπέροχο μελισσόκηπο του μουσείου και γνώρισαν τα βότανα και άνθη της Ρόδου που επισκέπτονται οι μέλισσες. Η επίσκεψη αυτή συνέβαλλε στον εμπλουτισμό των γνώσεων των σπουδαστών.
Ευχαριστούμε θερμά την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και το προσωπικό της για την φιλοξενία και τη ξενάγηση.
Ευχαριστούμε θερμά την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και το προσωπικό της για την φιλοξενία και τη ξενάγηση.