Free cookie consent management tool by TermsFeed
Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Έμπωνας στην ΑΝΚΟ Ρόδου
← Όλα τα Νέα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Έμπωνας στην ΑΝΚΟ Ρόδου

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προσανατολισμού το Δημοτικό σχολείο Έμπωνας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σχολή ANKO Ρόδου. Tα τμήματα Δ΄, Ε΄ και ΣΤ του σχολείου μαζί με τους δασκάλους και τον διευθυντή επισκέφθηκαν τη σχολή μας την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους μιας επαγγελματικής και εκπαιδευτικής κουζίνας, ενός ζαχαροπλαστείου και των εργαστηρίων αισθητικής και κομμωτικής. Είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν δικές τους δημιουργίες από ζαχαρόπαστα, να πλάσουν και να ψήσουν κουλούρια, να παίξουν τεστ γευσιγνωσίας, κουίζ γνώσεων και στο τέλος να απολαύσουν τις γλυκές δημιουργίες που ετοίμασαν.

Μια εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική επίσκεψη που συνέβαλλε στην ενημέρωση των παιδιών γύρω από τις πιο περιζήτητες ειδικότητες στο νησί της Ρόδου μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι γνωριμίας και εκπαίδευσης. Για την επιτυχία αυτής της οργάνωσης της επίσκεψης ευχαριστούμε θερμά τον Chef Κονταράτο Δημήτρη, τους Pastry Chef Σαββή Κωνσταντίνο και Μέρα Βασίλη καθώς και το ΙΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής  Ά έτος τμήμα 2.

Top