Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου από τους σπουδαστές των ταχύρυθμων τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης της σχολής υπό την συνοδεία του καθηγητή & chef Μορφινού Βαγγέλη στο πλαίσιο του μαθήματος Τεμαχισμός-Ανατομία. Κατά την επίσκεψη τους ο κος Αγαπητίδης Γιώργος, έδειξε την σωστή διαδικασία τεμαχισμού, τις γενικές αρχές για την επιλογή του σωστού κομματιού κρέατος ενώ ενημέρωσε τους σπουδαστές για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται απαραιτήτως κατά τον τεμαχισμό των κρεάτων. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ για την φιλοξενία και τη παρουσίαση.