Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου από τους σπουδαστές του IEK Μαγειρικής Β έτους της σχολής υπό την συνοδεία του καθηγητή & chef Βασίλη Παπανικολάου στο πλαίσιο του μαθήματος Τεμαχισμός-Ανατομία.
Κατά την επίσκεψη τους ο κος Αγαπητίδης Γιώργος, κρεοπώλης, έδειξε την σωστή διαδικασία τεμαχισμού, τις γενικές αρχές για την επιλογή του σωστού κομματιού κρέατος ενώ ενημέρωσε τους σπουδαστές για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται απαραιτήτως κατά τον τεμαχισμό των κρεάτων.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ για την φιλοξενία και τη παρουσίαση.