Free cookie consent management tool by TermsFeed
Η Σχολή της ΑΝΚΟ επίσημο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip
← Όλα τα Νέα

Η Σχολή της ΑΝΚΟ επίσημο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip

 
Η ΑΝΚΟ Academy, η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ανοίγει τα φτερά της και αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
 
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΝΚΟ Academy ξεκινά την συνεργασία της με τον διεθνή οργανισμό EURHODIP. Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές παγκόσμιας φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες. Στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη των σπουδαστών μας, η συνέχιση των σπουδών τους σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, η εξωστρέφεια τους και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η ANKO Academy είναι το μοναδικό I.IEK στην Ελλάδα το οποίο συνεργάζεται με το Eurhodip. Οι μαθητές και οι καθηγητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις, σεμινάρια, συνέδρια και προγράμματα ανταλλαγής σπουδαστών.
 
Από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου, συμμετείχαμε στο συνέδριο του Eurhodip το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κροατία. Μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας καθώς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα τα μέλη του Φορέα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να θέσουμε νέους στόχους.
 
Ανανεώσαμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον επόμενο Οκτώβριο στην Κωνσταντινούπολη. Το παρόν μας θα είναι δυναμικό! Για αυτό λοιπόν, η σχολή θα πραγματοποιήσει προκριματικούς αγώνες για την ανάδειξη των σπουδαστών που θα εκπροσωπήσουν τη σχολή μας στο επόμενο συνέδριο. Στους προκριματικούς αγώνες, μπορούν να λάβουν μέρος οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ:
  • Μαγειρική
  • Ζαχαροπλαστική
  • Hotel Management
Για τη σχολή της ΑΝΚΟ, η γνώση είναι ΔΥΝΑΜΗ!
 
Top