Οι σπουδαστές και καθηγητές των τμημάτων ΙΕΚ & ΚΔΒΜ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής A έτος θα παρακολουθήσουν δωρεάν ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα «Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Από την παραγωγική διαδικασία σε τεχνικές & προτάσεις για μαγειρικές - ζαχ/κές εφαρμογές» τη Δευτέρα 5/12/2022, 12:30-15:30.
Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πολλαπλές χρήσεις όσον αφορά την ευρεία γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της FrieslandCampina, από κρέμες γάλακτος, γάλατα, βούτυρα και άλλα υλικά που έχει στη διάθεση του κάθε chef & pastry chef.