Free cookie consent management tool by TermsFeed
Η Anko εκπαιδευτικός αρωγός στις δράσεις του Δήμου Ρόδου
← Όλα τα Νέα

Η Anko εκπαιδευτικός αρωγός στις δράσεις του Δήμου Ρόδου

 
Συμφωνητικό συνεργασίας υπεγράφη στις 5 Αυγούστου 2020 μεταξύ του εκπαιδευτικού ομίλου Anko και του Δήμου Ρόδου, από την Διευθύντρια Σπουδών και εκπρόσωπο του Ομίλου κα. Στεργία Έψιμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Στράτο Καρίκη, παρουσία του εντεταλμένου Συμβούλου κ. Θανάση Βυρίνη.
 
Υπηρετώντας πιστά τις αρχές και το όραμα που διέπει την αποστολή της Anko, ήταν για τους εκπροσώπους του οργανισμού δεδομένη η καθολικά υποστηρικτική συμβολή στις ενέργειες και τις δράσεις του Δήμου Ρόδου που στοχεύουν στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων του κοινωνικού συνόλου και κατ’ επέκταση της επαγγελματικής τους υπόστασης.
 
Ειδικότερα, η Anko θα προσφέρει εντελώς δωρεάν
  • εκπαιδευτικά προγράμματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης σε ευπαθείς ομάδες προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής
  • εκπαιδευτικά προγράμματα Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας σε άτομα με ειδικές ανάγκες ώστε να δημιουργηθεί η δυνατότητα ένταξης σε εργασιακό περιβάλλον
  • χορήγηση υποτροφιών
  • παραχώρηση εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Δήμου.
 
Το συμφωνητικό συνεργασίας έχει άμεση ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου όπου τα προγράμματα θα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Anko.
 
Η Anko ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στους συμπολίτες της και σε κάθε βήμα των μελών της εκπαιδευτικής της οικογένειας. Η κα. Στεργία Έψιμου δήλωσε επί αυτού:
«Η Anko ως εκπαιδευτικός οργανισμός παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση και διαμορφώνει επαγγελματίες ικανούς να αλλάξουν τις επιχειρήσεις. Παράλληλα ένα μεγάλο εύρος των δράσεων μας στοχεύει στην κοινωνική ανταπόδοση. Μέλημα μας είναι να προσφέρουμε ουσιώδεις δράσεις στους συνανθρώπους μας και να καλλιεργούμε στους σπουδαστές μας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Με την στήριξη του Δήμου οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης θα έχουν αποδοτικότερο αντίκτυπο σε έχοντες ανάγκη».  
Top