Free cookie consent management tool by TermsFeed
Η Anko Academy συμμετέχει στο ebook "Covid19 Μαζί" για τις διαχείρισης της κρίσης στις τουριστικές επιχειρήσεις
← Όλα τα Νέα

Η Anko Academy συμμετέχει στο ebook "Covid19 Μαζί" για τις διαχείρισης της κρίσης στις τουριστικές επιχειρήσεις

 
Η διευθύντρια της Anko Academy κα. Στεργία Έψιμου συμμετείχε στη συγγραφή του ebook «COVID19MAZI» της Dingo Marketing Team, με συμβουλές αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του COVID-19 για τις τουριστικές επιχειρήσεις.
 
Η κα. Έψιμου αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Ήδη στην τουριστική σχολή Anko Academy λάβαμε το μήνυμα, και επενδύσαμε σε μία πρωτοποριακή πλατφόρμα τηλεκατάρτισης και στην κατασκευή ασύγχρονων μαθημάτων υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας Stanford. 
 
Ενώ είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για να υποστηρίξουμε νέους κλάδους της οικονομίας. Αυτό σημαίνει ότι αντιστοίχως κάθε επιχείρηση δύναται να προχωρήσει σε μερική καινοτομία μετεξέλιξης του υφιστάμενου προϊόντος της ή σε ολική καινοτομία δημιουργίας νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. 
 
Πώς έρχεται όμως η καινοτομία; Σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα ατομικής προσπάθειας αλλά ούτε και χρειάζεται να έχεις ταλέντο σε κάτι. Δημιουργείστε ομάδες ανθρώπων αποτελούμενες από διαφορετικά γνωστικά υπόβαθρα, διαφορετικές θέσεις στην αρχιτεκτονική της επιχείρησης, ανταλλάξτε ιδέες εποικοδομητικά, δουλέψτε πάνω σε ιδέες και θα δείτε ότι με την ύπαρξη οργανωσιακής κουλτούρας καινοτομίας, η επιχείρησή σας μπορεί να οδηγηθεί νέες επικερδείς δράσεις."
 
Στο ebook είναι επίσης δημοσιευμένες οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου «COVID-19 και Τουρισμός», το οποίο εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. 
 
Το ebook καθώς και τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://dingo.gr/covid19mazi/
Top