Την διάλεξη παρακολούθησαν οι πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Μαγειρικής και Hotel Management.
Μέσα από την πολυετή εμπειρία του κ. Ματσίγκου οι σπουδαστές έμαθαν σημαντικά tips για τη μείωση του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης αλλά και την αύξηση των εσόδων, τη σημαντικότητα της τόνωσης του ηθικού των εργαζομένων και της απόδοσης τους καθώς και την μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών.
Χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες για την οργάνωση της εργασίας των αυριανών επαγγελματιών μέσα στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.