Free cookie consent management tool by TermsFeed
Αποφοίτηση IIEK Anko Ρόδου 2017
← Όλα τα Νέα

Αποφοίτηση IIEK Anko Ρόδου 2017


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου η απονομή των πτυχίων των πρώτων αποφοίτων του Ι.ΙΕΚ ΑΝΚΟ Ρόδου στις εγκαταστάσεις της σχολής.
 
Η αποφοίτηση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα στη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και για τη σχολή ΑΝΚΟ αποτελεί ένα ιδιαίτερο γεγονός καθώς εμπλουτίζει την αγορά εργασίας με νέα καταρτισμένα στελέχη.

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, γονείς, συγγενείς, φίλοι, καθηγητές αλλά και επίτιμοι προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους πρώτους τελειοφοίτους της σχολής Ρόδου. Η αποφοίτηση οριοθέτησε το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου στη ζωή των αποφοίτων μας, αλλά ταυτόχρονα και την έναρξη ενός νέου πιο απαιτητικού και γεμάτου προκλήσεις.
 
Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων:
Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιάζ
Τεχνικός Μαγειρικής-Αρχιμάγειρας
Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής –Αρτοποίησης
Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων
στελεχώνουν ήδη ως επαγγελματίες μεγάλες επιχειρήσεις του νησιού επιδεικνύοντας το ζήλο και  τον επαγγελματισμό που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους.   
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επίτιμους προσκεκλημένους από τον κλάδο του τουρισμού, της εστίασης και της ομορφιάς οι οποίοι τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών φορέων του νησιού.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους χορηγούς των δώρων που δόθηκαν στους απόφοιτους που διακρίθηκαν στο Β΄ έτος, την εταιρεία καλλυντικών Femme Fatale και τη Kryolan, την εταιρεία Coffee Plus και το κατάστημα 4Chef.
 
Πολύ σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε και τους σπουδαστές οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση οργανωτικά, από τα τμήματα της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής & του Hotel Management αλλα και τους καθηγητές κ. Μανίσκα Νίκο, κ. Χατζημάρκο Κώστα, κ. Χατζηβαλσάμη Αντωνη, κ. Τρουμούχη Γιώργο, κ. Μανουσάκη Σταύρο και τον κ. Αγγέλου Παναγιώτη.

Όλη η σχολή της ΑNKO έδωσε τις καλύτερες ευχές  για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στις σπουδές και τη ζωή των αποφοίτων.

Απόφοιτοι μας Καλή επιτυχία στη ζωή σας, θα παρακολουθούμε πάντοτε με χαρά και συγκίνηση τα επιτεύγματά σας!
Top