Κωνσταντίνος Καρπάθιος - EXECUTIVE CHEF
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Κωνσταντίνος Καρπάθιος

EXECUTIVE CHEF

Ο Κωνσταντίνος Καρπάθιος είναι απόφοιτος του δημόσιου ΙΕΚ Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef. Εκπαιδεύεται συνεχώς μέσα από πληθώρα σεμιναρίων πάνω στον τομέα της εστίασης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη μαγειρική εργαζόμενος στο ξενοδοχείο Porto Bello Beach στην Καρδάμαινα της Κω, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως sous chef στα ξενοδοχεία Village Hotel και Kos Bay View Resort.
 
Την περίοδο 2009 – 2012, εργάστηκε ως chef στο βραβευμένο εστιατόριο Aegean Tavern στην Κάλυμνο, ενώ από το 2013 έως το 2015 εργάστηκε στο εστιατόριο «Meet the Greek» του Σίδνεϋ της Αυστραλίας σε αντίστοιχη θέση. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε στο «Maison Des Lys» της Σαντορίνης και στο ξενοδοχείο «More Meni» ως executive chef.
 
Πλέον έχει την οργάνωση και διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχείων City και Philippion στην Κω, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι καθηγητής στα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης βασικού επιπέδου της ΑΝΚΟ
Top