Ένα σεμινάριο για επαγγελματίες και σπουδαστές όπου θα παρουσιαστούν ανατολίτικα γλυκά και όχι μόνο.

O Pastry Chef Joseph Azzam θα μας δείξει τον τρόπο για το τέλειο ψήσιμο & σιρόπιασμα. Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την στήριξη των εταιρειών Ζύμες Ρόδου – Κεφάλας Ιωάννης Τσαμπίκος, φύλλα Κασσάνδρας και Λαούδης Foods.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές της ΑΝΚΟ (ΙΙΕΚ και ταχύρυθμα) και σε επαγγελματίες συνεργάτες της εταιρείας Ζύμες Ρόδου – Κεφάλας Ιωάννης Τσαμπίκος.

Συνοπτικό πρόγραμμα

Θα παρουασιαστούν:
  • Χαλβαδοπιτάκια 
  • Καρύδα νηστίσιμη
  • Τρίγωνα με φύλλο κακάο 
  • Μπακλαβαδάκι γάλακτος με φύλλα βηρυτού και γέμιση φυστίκι Αιγίνης 
  • Τυρομπούρεκο 
  • Εσμαλίε
  • Μύδι μπακλαβά

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευσή στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού. Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Zozef patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Θα πάρετε μαζί σας

  • Τις συνταγές της παρουσίασης θα τις λαβετε απο τον κ. Azzam.
  • Θα σας στείλουμε ανάλογο φωτογραφικό υλικό.
Top