ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το επάγγελμα του Μάγειρα είναι το πλέον περιζήτητο σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στις τουριστικές περιοχές.

Στα Δωδεκάνησα, με την Ρόδο και την Κω να κατέχουν την 3η και την 6η θέση αντίστοιχα των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών, τα τουριστικά επαγγέλματα βρίσκονται στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο η Anko Academy διοργανώνει ημέρες καριέρας με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση όλων των σπουδαστών της.  Ειδικά για τους Μάγειρες οι προσφερόμενες θέσεις αυξάνονται συνεχώς και η ανάγκη για εκπαιδευμένο προσωπικό γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Σε ποιους απευθύνεται

Η σχολή Μαγειρικής της Anko Academy, που λειτουργεί στην Κω και στην Ρόδο, έχει ως στόχο να δώσει τις σωστές βάσεις της Μαγειρικής Τέχνης, για να γίνει ο κάθε σπουδαστής ένας επιτυχημένος Chef. Ολοκληρώνοντας τα ταχύρρυθμα μαθήματα Μαγειρικής, οι καταρτιζόμενοι μπορούν να εργαστούν με αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικές κουζίνες χώρων εστίασης, να δημιουργήσουν βασικά και προχωρημένα πιάτα ενώ κατέχουν τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην σύγχρονη δημιουργική κουζίνα.

Οι σπουδαστές της σχολής Μαγειρικής της Anko Academy εξασκούνται και δημιουργούν πιάτα με ιδιαίτερη έμπνευση και νοστιμιά, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων chef, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Εάν και εσείς αγαπάτε τη Μαγειρική και θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνησα στην καριέρα σας, επιλέξτε την κορυφαία σχολή Μαγειρικής της Δωδεκανήσου!

Συνοπτικό πρόγραμμα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

  • Εγκαταστάσεις-εξοπλισμός κουζίνας, στολές-εργαλεία-μαχαίρια 
  • Ζωμοί-φον-σούπες-Μπεσαμέλ - ρου - σάλτσες ζεστές - ντεμι γκλας 
  • Σάλτσες κρύες (ολλανδέζ, μουσελίν, μουτάρντ, μαγιονέζα, ταρτάρ, αβοκάντο) 
  • Σαλάτες & dressings, BBQ & action 
  • Ζύμες και πίτες (σφολιάτα, φύλλο, κλπ)-αλμυρές τάρτες 
  • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής
  • Νηστίσιμα και χορτοφαγικά μενού 
  • Ιταλία-ζυμαρικά (φρέσκα & βιομηχανικά), πίτσες & ριζότο 
  • Προσωπικά μενού-mise un place- Κοστολόγιο - Πρότυπες Συνταγές 
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Haccp ΕΦΕΤ
  • Τεχνικές εξέυρεσης εργασίας - Προώθηση στην Απασχόληση

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ

  • Παρασκευές με αυγά-κρέπες-μπλινις-πατ α σού 
  • Παρασκευές με τυριά και σουφλέ, παρασκευές με κρέας & κιμά 
  • Ορεκτικά και μεζέδες, τάπας και σνακς 
  • Ψάρια-θαλασσινά-μαλάκια 
  • Πουλερικά και λευκά κρέατα- μαρινάδες 
  • Παραδοσιακά Ελληνικά μενού 
  • Παρασκευές χωρίς Γλουτένη
  • Εθνικές κουζίνες: Sushi - Κινέζικο- Thai - India –Mexico-Ρώσικη-Σκανδιναβική 
  • Food styling – διακοσμητική - εστιατορική τέχνη - τέχνη σερβιρίσματος
  • Οινολογία & μπαρ – απεριτίφ


Η σχολή Μαγειρικής Anko Academy, λειτουργεί με υψηλά ποιοτικά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην δημιουργία καταξιωμένων στελεχών. Εστιάζουμε με μεγάλη προσοχή στην επιλογή των καθηγητών μας, στην διαμόρφωση των κατάλληλων εγκαταστάσεων, στην επιλογή των υλικών. Στην Anko θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις όλα τα μυστικά της Μαγειρικής από καταξιωμένους chef.

Έξτρα Παροχές

  1. Δωρεάν Σεμινάριο Προώθησης στην Απασχόληση, Σύνταξη Βιογραφικού, Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας
  2. Συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει η σχολή για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών. Η σχολή αναλαμβάνει την προώθηση στην απασχόληση όλων των αποφοίτων.
  3. Ευκολίες Πληρωμών: Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε μηνιαίες δόσεις από 6 έως 12 δόσεις (άτοκες).
Top