Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στον χώρο των Τουριστικών σπουδών. Στην Anko academy έχουμε δημιουργήσει για τους σπουδαστές μας πρότυπες Τουριστικές σχολές στην Κω, Ρόδο, Κάλυμνο και Λέρο με εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή υψηλοτάτου επιπέδου.

Με υπευθυνότητα, ευαισθησία και σεβασμό προς τους σπουδαστές μας, παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση, για να γίνετε εσείς οι επιτυχημένοι Επαγγελματίες του Μέλλοντος. Μία επίσκεψη στην σχολή θα σας πείσει!

Η Anko academy δραστηριοποιείται στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση από το 1992. Το 2011 η Anko μετατράπηκε σε τουριστική σχολή ταχύρυθμης επαγγελματικής εξειδίκευσης ενώ από το 2014 με στόχο την Διαρκή εξέλιξη έγινε και Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης - ΙΕΚ παρέχοντας Σπουδές με Κρατική Πιστοποίηση.

Χρήστος Έψιμος

Στόχος μας είναι η άρτια εκπαίδευση των Σπουδαστών μας και άμεση Προώθηση τους στην αγορά εργασίας. Επιχειρήσεις μεγάλα ξενοδοχεία 4, και 5 αστέρων από Κω και Ρόδο, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία, Spa εμπιστεύονται και προτιμούν τους Σπουδαστές της Anko!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
Χρήστος Έψιμος
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1992

Η σχολή Anko academy ιδρύθηκε το 1992. Η έδρα της σχολής βρίσκεται στην Κω, ενώ παράλληλα λειτουργούν τρία παραρτήματα σε Ρόδο, Κάλυμνο και Λέρο. Το Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης Anko από το 1992 και έπειτα έχει υλοποιήσει πολυάριθμα επιδοτούμενα και αυτοχρηματοδοτούμενα σεμινάρια σε όλα τα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και στην Ρόδο, και έχουν εκπαιδευτεί πανω από 10.000 καταρτιζόμενοι σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

1992 - Anko Academy

2011

Το 2011 η Anko ίδρυσε την νέα τουριστική Σχολή της Δωδεκανήσου Αnko Academy. Στόχος να εκπαιδευτούν επαγγελματικά οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον Τουρισμό, στην Εστίαση ή στον τομέα των Spa, αποκτώντας Πιστοποιητικό σπουδών, και σίγουρη απασχόληση.

2011 - Anko Academy

2014

Το 2014 η Anko academy αδειοδοτήθηκε και ως ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Ως Ι.ΙΕΚ παρέχει μεταλυκειακή εκπαίδευση και σπουδές με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Στην σχολή λειτουργεί γραφείο ευρέσεως εργασίας το οποίο παρέχει δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης προς όλους τους σπουδαστές στα καλύτερα Ξενοδοχεία της Κω και Ρόδου.

2014 - Anko Academy

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Άδεια Ιδιωτικού IEK

Η Anko Academy διαθέτει άδεια Ιδιωτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι. ΙΕΚ) από το Υπουργείο Παιδείας. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ: 8761/17-7-2014, ΦΕΚ 2052/Β΄/29-7-2014.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ

Η Anko Academy «Χρήστος Έψιμος & ΣΙΑ E.Ε» είναι Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  (ΕΟΠΠΕΠ), που υπάγεται στο Υπουργείο παιδείας, πρώην  ΕΚΕΠΙΣ με κωδικό πιστοποίησης 12101140, με πιστοποιημένες δομές στην Κώ και στο Φλασκά Καλύμνου και με βαθμολογία 85,52%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Top