ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για 2η συνεχή χρονιά με ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ αποκλειστικά από την ΑΝΚΟ Ρόδου και από τον Head Chef του Artisanal Restaurant Δημητριάδη Δημήτρη!

Φιλοσοφία του σεμιναρίου


Είναι η δημιουργία πιάτων που ξεπερνούν σε έννοια, εμφάνιση και γεύση το «στημένο πιάτο».  Προχωράμε σε δημιουργικά πιάτα με προσιτή γεύση, εικόνα και τιμή, χρησιμοποιώντας υλικά της εποχής με σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. Οι τεχνικές που θα παρουσιαστούν εστιάζουν στην γεύση και στην υφή.
Με την παρακολούθηση του παρόντος σεμιναρίου θα μπορέσετε να γνωρίσετε εύκολες και χρήσιμες τεχνικές τις οποίες να εφαρμόσετε άμεσα στις συνταγές σας δημιουργώντας νέα πιάτα.


Θα παρουσιαστούν

1η Ημέρα | 4 πρώτα πιάτα

  • Γιουβαρλάκια με πουρέ τοπιναμπουρ και φρέσκια τρούφα
  • Καπνιστό χέλι τυλιγμένο σε κανταΐφι, σταμναγκαθι, φασόλια ενταμάμε , πράσινο μήλο και βινεγκρέτ μπέικον
  • Μουσακάς με μπεσαμέλ αγκινάρας
  • Φέτα στο “αλουμινόχαρτο”


2η Ημέρα | 4 κυρίως πιάτα

  • Κοτόπουλο παστιτσάδα με νιόκι γραβιέρας
  • Σουτζουκάκια χταπόδι με φάβα και chutney κάπαρης
  • Μπούτι πάπιας μπραιζε με μακαρούνες
  • Pain feuilleté
  • Κοκ με κρέμα λεμονιού  , φράουλες ,σορμπέ φράουλα και σάλτσα σοκολάτας


 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή


Ο Δημήτρης Δημητριάδης, έμπειρος σεφ, έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, όπως το CIBUS, Hytra και NABUCCO, ενώ έχει περάσει και από το εμβληματικό «Noma» της Δανίας. Οπαδός της μεσογειακής κουζίνας, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο chef του Artisanal στην Κηφισιά. Έχει βραβευτεί με «Χρυσό σκούφο» πέντε φορές και έχει παρουσιάσει συνταγή του, σαν καλεσμένος- βραβευμένος chef, στην τηλεοπτική εκπομπή «Master Chef».
Μάλιστα φέτος επιμελήθηκε και την κουζίνα του νέου εστιατορίου Artisanal στη Μύκονο.
Top