Ελληνική δημιουργική κουζίνα με τον Άλεξ Τσιοτίνη.
Παρακολουθήσαμε λοιπόν στην Anko Ρόδου καθηγητές και σπουδαστές πρωτότυπες συνταγές του εστιατορίου CTC.
Με αυτό το σεμινάριο νέων γνώσεων και εμπειριών, θέλουμε να ευχηθούμε στους αποφοίτους του ΙΕΚ Μαγειρικής καλή & επιτυχημένη σταδιοδρομία! Θα είμαστε πάντα δίπλα σας!
Επίσης προς του αγαπητούς και πολύ αξιόλογους καθηγητές μας chef & pastry chef τους ευχαριστούμε θερμά γιατί είναι πραγματικά εξαίρετοι εκπαιδευτές και επαγγελματίες και η συνεργασία μας είναι άψογη!
Με εκτίμηση
Στεργία Έψιμου