Ο Beverage & Spirits Consultant Χρήστος Σαραντάκης θα μας μυήσει στον κόσμο των γεύσεων ΜΟΝΙΝ.
Θα μας ενημερώσει τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τις γεύσεις ΜΟΝΙΝ και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουμε cocktails αλλά και mocktails. Στη συνέχεια θα μπούμε στον κόσμο 2 ιδιαίτερων αποσταγμάτων, του Diplomatico Rum και της Del Maguey mezcal, μαθαίνοντας τα πάντα γι΄αυτά μέσα από μια γευστική δοκιμή.
Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους εργάζονται ήδη στο χώρο του bartending
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Beverage & Spirits Consultant Χρήστος Σαραντάκης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 14 Μαρτίου 2019
ΩΡΑ: 11: 30-17: 00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Περιορισμένος αριθμός θέσεων,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ημερομηνία εγγραφής έως τις 13 Μαρτίου στο http://anko.edu.gr/el/academy/subject/geyseis-ap-olo-ton-kosmo/
Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους εργάζονται ήδη στο χώρο του bartending
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Beverage & Spirits Consultant Χρήστος Σαραντάκης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 14 Μαρτίου 2019
ΩΡΑ: 11: 30-17: 00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Περιορισμένος αριθμός θέσεων,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ημερομηνία εγγραφής έως τις 13 Μαρτίου στο http://anko.edu.gr/el/academy/subject/geyseis-ap-olo-ton-kosmo/