Την επιχείρηση Παγωτομάνια επισκέφθηκαν οι Β έτους σπουδαστές της Ζαχαροπλαστικής την Παρασκευή 23 Μαρτίου.
Οι σπουδαστές μαζί με τον pastry chef Λάζαρο Χατζησάββα ξεναγήθηκαν στις πρότυπες εγκαταστάσεις μιας σύγχρονης βιομηχανίας παραγωγής παγωτού, παρακολούθησαν την διαδικασία παρασκευής παγωτού , ενημερώθηκαν για τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τις τεχνικές παρασκευής πρότυπων γευστικών παγωτών.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη και τους συνεργάτες του για την ενημέρωση και τη φιλοξενία.