Free cookie consent management tool by TermsFeed
Μιχάλης Κατρινάκης - EXECUTIVE PASTRY CHEF
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Μιχάλης Κατρινάκης

EXECUTIVE PASTRY CHEF

Είναι παθιασμένος με την δουλειά του ζαχαροπλάστη. Ξεκίνησε από την Κρήτη, εργάστηκε στην Ευρώπη και σήμερα δημιουργεί για τους εκλεκτούς πελάτες των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ρόδου Βεβαίως, ο Μιχάλης Κατρινάκης προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του στους σπουδαστές της σχολής μας

Ο Μιχάλης Κατρινάκης γεννήθηκε στην Νεάπολη της Κρήτης. Από τα παιδικά του χρόνια γνώρισε τον κόσμο των έντονων γεύσεων και συνδυασμών. Μεγαλώνοντας, η αγάπη του για την γαστρονομία τον οδήγησε να σπουδάσει την ζαχαροπλαστική και κέρδισε την θέση του σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη όπως το Elounda Beach Hotel & Villas και το St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas.

Σαν σωστός επαγγελματίας, δέχθηκε όλες τις προκλήσεις και ο επόμενος σταθμός του ήταν η Ρόδος όπου ξεκίνησε στο Atlantica Imperial Resort & Spa και στη συνέχεια ως Pastry Chef στο Esperos Palace Resort. Επιπλέον, έχει εργαστεί και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην χώρα που τιμά όσο καμία άλλη την ζαχαροπλαστική, την Αυστρία σε  πολυτελή ξενοδοχεία με σημαντικότερο το Interalpen Hotel Tyrol  με εστιατόριο που έχει  διακριθεί από τον διάσημο γαστρονομικό οδηγό Gault&Millau. 

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και επίσης έχει κερδίσει την πρώτη θέση στον 6ο Μεσογειακό διαγωνισμό μαγειρικής, στην κατηγορία των γλυκών. 

Σήμερα ο Μιχάλης έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ρόδο και παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως Executive Pastry Chef σε μεγάλο πολυτελές  ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Amada Colossos Resort και το Rodos Park Suites & Spa από το 2018 έως και σήμερα. Ταυτόχρονα είναι νέο μέλος της διδακτικής ομάδας του εκπαιδευτικού ομίλου Anko στο τμήμα της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Top