Free cookie consent management tool by TermsFeed

Βασικές Αρχές & Κανόνες του τμήματος Οροφοκομίας

Διάλεξη με θέμα: Βασικές Αρχές & Κανόνες του τμήματος Οροφοκομίας

Θεματολογία Διάλεξης

  • Ο ρόλος και οι ευθύνες του τμήματος οροφοκομίας
  • Η ορθή διαδικασία καθαριότητας δωματίων και κοινόχρηστων χώρων
  • Οι βασικοί κανόνες και η συμπεριφορά του τμήματος οροφοκομίας
  • Βασικοί κανόνες της οροφοκομίας βάσει των αστεριών της μονάδας
  • Turn Down και εκπλήξεις στους φιλοξενούμενους

Στο τέλος της διάλεξης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Σε ποιούς απευθύνεται

Απευθύνεται σε:

  • Προϊσταμένες ορόφων
  • Οροφοκόμους - Καθαρίστριες
  • Τμήμα Πλυντηρίων
  • Υπαλλήλους Υποδοχής
Top