ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Απευθύνεται σε εργαζόμενους και ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στον τομέα της Διαχείρισης, οργάνωσης επισιτιστικών μονάδων. Απευθύνεται σε σερβιτόρους, Maitre, captain, μάγειρες, chef και pastry chef που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά

 

Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες

  • Βασικές αρχές διοίκησης
  • Σχεδιασμός επισιτιστικών καταστημάτων
  • Οργάνωση και διοίκηση προσωπικού επισιτιστικών καταστημάτων
  • Σχεδιασμός αποθήκης, και επιμέρους αποθηκευτικών χώρων
  • Σχεδιασμός και οργάνωση προμηθειών
  • Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων
  • Μέθοδοι προμηθειών και τεχνικές αξιολόγησης προμηθευτών
  • Παραλαβές εμπορευμάτων
  • Αποθήκευση Υλικών
  • Διαχείριση αποθεμάτων
  • Απογραφές αποθεμάτων 
  • Total Cost Control Management
  • Κοστολόγηση παρασκευασμάτων
  • Εφαρμογές Κοστολόγησης επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • Ανάλυση Νεκρού σημείου 
  • Τιμολόγηση προϊόντων
  • Έλεγχος πωληθέντων
  • Strategic Cost Management
  • Έλεγχος εσόδων και ταμειακών ροών
  • Εφαρμογή τεχνικών μηχανικής πωλήσεων σε επισιτιστικές επιχειρήσεις
  • Ειδικά θέματα Food and Beverage
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης
  • Marketing Επισιτιστικών τμημάτων
Top