Free cookie consent management tool by TermsFeed
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
E-LEARNING

Ο Ειδικός Οργάνωσης και Λειτουργίας Επισιτιστικών Επιχειρήσεων είναι ο απαραίτητος εξειδικευμένος επαγγελματίας που έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να οργανώσει το Εστιατόριο ή το Μπαρ σε όλα τα στάδια του από την ίδρυσή του έως την λειτουργία του και την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το πρόγραμμα της Τουριστικής Σχολής Anko απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ, σε μάνατζερ, maitre, σερβιτόρους κτλ.

Συνοπτικό πρόγραμμα

  • Η επιλογή του είδους εστιατορίου ή μπαρ
  • Η Γεωγραφία του Εστιατορίου – Επιλογή του Τόπου εγκατάστασης
  • Έρευνα αγοράς, εντοπισμός αναγκών
  • Η ίδρυση του εστιατορίου βάσει των αναγκών της αγοράς
  • Στήσιμο κουζίνας εστιατορίου, Λειτουργικός σχεδιασμός, τήρηση κανόνων Haccp
  • Στήσιμο σάλας εστιατορίου
  • Επιλογή εξοπλισμού, σκευών μηχανημάτων, Διαρρύθμιση και διακόσμηση
  • Επιλογή και διαμόρφωση Menu
  • Οργάνωση, κατανομή καθηκόντων προσωπικού
  • Λειτουργικός σχεδιασμός, μέτρηση αποτελεσμάτων
  • Σερβίρισμα σύμφωνα με τους κανόνες της τραπεζοκομίας και το είδος του Εστιατορίου /μπαρ
  • Εξυπηρέτηση των πελατών
  • Διαχείριση και Καταγραφή παραπόνων με σκοπό την Βελτίωση και τον Επανασχεδιασμό
  • Λήψη παραγγελίας, σε διάφορες γλώσσες και από διάφορους τύπους πελατών
  • Επεξηγήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με το menu
  • Πρόταση μενού σε αναποφάσιστους, συνδυάζοντας και γνώσεις Οινολογίας

Πτυχίο-Πιστοποιητικό Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών Επιχειρήσεων

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν κατόπιν εξετάσεων, Πιστοποιητικό Σπουδών Κέντρου Δια Βίου Μάθησης αναγνωρισμένο και στο εξωτερικό, σε 2 γλώσσες ελληνικά και αγγλικά.

Top