Συνοπτικό πρόγραμμα
- Βασικές αρχές διοίκησης
- Σχεδιασμός επισιτιστικών καταστημάτων
- Οργάνωση και διοίκηση προσωπικού επισιτιστικών καταστημάτων
- Σχεδιασμός αποθήκης, και επιμέρους αποθηκευτικών χώρων
- Σχεδιασμός και οργάνωση προμηθειών
- Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων
- Μέθοδοι προμηθειών και τεχνικές αξιολόγησης προμηθευτών
- Παραλαβές εμπορευμάτων
- Αποθήκευση Υλικών
- Διαχείριση αποθεμάτων
- Απογραφές αποθεμάτων
- Total Cost Control Management
- Κοστολόγηση παρασκευασμάτων
- Εφαρμογές Κοστολόγησης επισιτιστικών επιχειρήσεων
- Ανάλυση Νεκρού σημείου
- Τιμολόγηση προϊόντων
- Έλεγχος πωληθέντων
- Strategic Cost Management
- Έλεγχος εσόδων και ταμειακών ροών
- Εφαρμογή τεχνικών μηχανικής πωλήσεων σε επισιτιστικές επιχειρήσεις
- Ειδικά θέματα Food and Beverage
- Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης
- Marketing Επισιτιστικών τμημάτων
Πτυχίο-Πιστοποιητικό F&B Management - Κοστολόγιο
Οι απόφοιτοι λαμβάνουν κατόπιν εξετάσεων, Πιστοποιητικό Σπουδών Κέντρου Δια Βίου Μάθησης αναγνωρισμένο και στο εξωτερικό, σε 2 γλώσσες ελληνικά και αγγλικά.