ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η σχολή Bartender της Anko στην Κω & στην Ρόδο, δημιουργεί επαγγελματίες Bartender, που μπορούν να καλύψουν με αξιοπιστία τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού Bar.

 

 
Σκοπός των σπουδών Bartending είναι να εκπαιδευτούν οι σπουδαστές να αποκτήσουν τις βάσεις για την σωστή διαχείριση του Bar, των σκευών, των υλικών, τον προγραμματισμό του έργου. Οι σπουδές προχωρούν σε πιο εξεζητημένα θέματα, σε ειδικές συνταγές cocktail, δημιουργικές γαρνιτούρες, και πρωτότυπους τρόπους σερβιρίσματος.
 
Οι σπουδές Bartending χωρίζονται σε 3 levels.
- Bartender level 1
- Bartender level 2
- Bartender level 3
 

Σε ποιους απευθύνεται

 
Οι σπουδές Bartender level 1 & level 2 απευθύνονται σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του μπάρ, σε επαγγελματίες Bartender, σε ιδιοκτήτες Bar, σε Bar manager που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του με τις νέες τάσεις στο χώρο των Bar.
 

Συνοπτικό πρόγραμμα Bartender Level 1

 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Ιστορία του Μπαρ
Ο Επαγγελματίας Bartender
Περιγραφή Εργασίας
 
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
Μελέτη Πελατολογίου
Εξυπηρέτηση Πελάτη
Διαδρομή Πελάτη
Διαχείριση Παραπόνων
Κανόνες Διαχείρισης Παραπόνων
 
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μπύρες
•    Είδη μπύρας
•    Σερβιρίσματα
 
Κρασί και αφρώδεις οίνοι
•    Είδη κρασιού
•    Ποτήρια κρασιού
•    Θερμοκρασίες Σερβιρίσματος
•    Άνοιγμα και σερβίρισμα
 
Αποστάγματα
•    Παραγωγή Αποσταγμάτων
•    Γευστικός Πίνακας
•    Γευσιγνωσία
 
Αποστάγματα σιτηρών
•    Βότκα
•    Τζιν
•    Ουίσκι
 
Φυτικά Αποστάγματα
•    Ρούμι
•    Τεκίλα
•    Μεσκάλ
 
Αποστάγματα Φρούτων
•    Μπράντυ
•    Κονιάκ
•    Μεταξά
•    Μπίτερς
•    Λικέρ
•    Αρωματισμένοι και ενισχυμένοι οίνοι
 
Ο Bartender σαν πωλητής
Τεχνικές Πωλήσεων

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ
Η Δομή του Bar
Τα Ποτήρια
Εργαλεία Bar/Bartender
Γαρνιτούρες Προετοιμασία
Προετοιμασία Bar
Εργασίες Ανοίγματος
Προετοιμασία υλικών
Κλείσιμο Πόστου
 
ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΤΩΝ
Διαδικασίες Παρασκευής Ποτού
Μέθοδοι Παρασκευής Κοκτέιλ
 
ΚΟΚΤΕΙΛ
Ιστορία των κοκτέιλ
Η δομή των κοκτέιλ
Κατηγορίες κοκτέιλ
Κλασσικά κοκτέιλ
 
 
Top