ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα όπου έχουν εμπειρία στον χώρο του καφέ-μπαρ και της καφετέριας και θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν πιο αποτελεσματικά στο χώρο αυτό.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 

  • Νερό
  • Θερμοσιφωνικό σύστημα μηχανής και multiboiler
  • Προεκχύλιση
  • Βάρος εκχύλισης
  • Παράγοντες που επηρεάζουν την εκχύλιση
  • Μέθοδοι-ενσταλάξεις καφέ φίλτρου
  • Βασικές αρχές αξιολόγησης Espresso (γεύση, άρωμα, σώμα, οξύτητα)
  • Latte Art & Etching
  • Signature Drink
Top