Επίσκεψη στην Μελισσοκομική Δωδεκανήσου
← ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη στην Μελισσοκομική Δωδεκανήσου


To μοναδικό Μουσείο Μέλισσας στην Ελλάδα με τον υπέροχο κόσμο των μελισσών στις διαφανείς κυψέλες, επισκέφθηκαν τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ της Anko συνοδευόμενοι από τον  Pastry chef κ. Κώστα Σαββή.
 
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την παράδοση και την ιστορία της Μελισσοκομίας στη Ρόδο, την διαδικασία συλλογής μελιού από τη κυψέλη έως τη προσωπική μας κατανάλωση, τα  προϊόντα της, το μέλι, τη γύρη, το κερί, την πρόπολη και τον βασιλικό πολτό.
Στη συνέχεια περπάτησαν στον υπέροχο μελισσόκηπο του μουσείου και γνώρισαν τα βότανα και άνθη της Ρόδου που επισκέπτονται οι μέλισσες.
 
Η επίσκεψη αυτή συνέβαλλε στον εμπλουτισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων των σπουδαστών της Anko.
 
Ευχαριστούμε την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και το προσωπικό της για την ξενάγηση.
 
http://anko.edu.gr/academy/subject/texnikos-zaxaroplastikhs-artopoiias/
Top