Facebook Pixel
FrieslandCampina Hellas Webinar Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών
← Όλα τα Νέα

FrieslandCampina Hellas Webinar Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πολλαπλές χρήσεις όσον αφορά την ευρεία γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της FrieslandCampina, από κρέμες γάλακτος, γάλατα, βούτυρα και άλλα υλικά που έχει στη διάθεση του κάθε chef & pastry chef.

Συνοπτικό πρόγραμμα

Αναλυτικότερα η Agenda του webinar περιλαμβάνει:

  • Κρέμα γάλακτος: Ορισμός – Παραγωγική διαδικασία – Σύγκριση ομογενοποιημένης & μη ομογενοποιημένης κρέμας γάλακτος – Σύγκριση με προϊόντα προσθήκης φυτικών λιπαρών
  • Προφίλ επαγγελματία σεφ: ποια κριτήρια θέτει στην επιλογή της κρέμας γάλακτος
  • Εφαρμογές & Τεχνικές βήμα προς βήμα για μαγειρική χρήση
  • Προφίλ επαγγελματία ζαχ/στη: ποια κριτήρια θέτει στην επιλογή της κρέμας γάλακτος
  • Διαδικασία ‘χτυπήματος’ – παρασκευής σαντιγί | Παράμετροι που επηρεάζουν την διαδικασία
  • Εφαρμογές & Τεχνικές βήμα προς βήμα για ζαχαροπλαστική χρήση
  • Καραμέλα: Συνταγές – Μεθοδολογία – Χρήσεις
  • Κορνέ διακόσμησης: Διαφορετικοί τύποι – Είδη διακόσμησης – Μεθοδολογία

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η FrieslandCampina Hellas δημιουργήθηκε το 1983 και έκτοτε καταγράφει μακροχρόνια και επιτυχή πορεία στην ελληνική αγορά. Σήμερα, διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO και ΝΟΥΝΟΥ μερίδες,  ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και όχι μόνο. Η δραστηριότητα της εταιρείας έχει αναπτυχθεί σε όλο το εύρος της επαγγελματικής αγοράς και βασίζεται στην άριστη σχέση της με τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας αλλά και τους ανεξ­άρτητους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης.

 

 

Top