Παναγιώτης Αγγέλου - BARTENDER-BARISTA
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Παναγιώτης Αγγέλου

BARTENDER-BARISTA

Ο Αγγέλου Παναγιώτης έχει μακρά πορεία στον χώρο της εστίασης. Έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου, έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα International Bartending της σχολής Shaker Bar School στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε και τις εξετάσεις για το πτυχίο WSET Level 1 στα Spirits.

Eίναι πιστοποιημένος Barista από την SCA και συνεχώς ενημερώνετε για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στο χώρο, παρακολουθώντας ή συμμετέχοντας σε εξιδικευμένα σεμινάρια με Έλληνες και ξένους ειδικούς του χώρου, όπως επίσης επισκεπτόμενος εκθέσεις και διεθνείς εκδηλώσεις του κλάδου.

Επιπλέον έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμόυς, στον Mediterranean Cocktail Challange όπου το 2014 κατέκτησε την 2η θέση, το 2017 συμμετείχε στον ελληνικό τελικό του Bacardi Legacy Cocktail Competition και το 2018 στον Ελληνικό τελικό του World Class Cocktail Competition by Diageo.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει σημαντικές συναργασίες, όπως το Hytra Michellin Star Restaurant ως bar leader, την ομάδα του Baba Au Rum ενός από τα καλύτερα bar παγκοσμίως (26th at 50 Best Bars), Noel Holiday Bar ως Bartender και την εταρία 3Ε ως εκπαιδευτής. Επίσης έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί από τον γαλλικό όμιλο Groupe Bertrand για 2 μήνες στο Παρίσι. Γνωστές συνεργασίες στην Ρόδο ήταν το Bistrot46 ως υπευθυνος καταστήματος, The BalckAdder Pub ως Bar Leader και Sissitio Fine Art & Taste Culture ως υπεύθυνος καταστήματος. |

Σήμερα είναι συνεργάτης του εκπαιδευτικού και ερευνητικού στούντιο για την γαστρονομία και το Bar, Giafka, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας DecentBar όπου παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες bar και υπηρεσίες Bar Catering και του Espresso Bar, Monk The Pure Roasters. Επιπλέον εργάζεται ως καθηγητής Bartender για τα ταχύρρυθμα τμήματα της Τουριστικής σχολής ΑΝΚΟ Ρόδου.

Top