
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Νίκος Ευστρατίου
Executive Chef
Ο Νίκος Ευστρατίου είναι Executive Chef με 13 χρόνια καταξιωμένης δουλειάς στην προετοιμασία νόστιμων υγιεινών πιάτων σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικεύεται στην προετοιμασία μενού που προσελκύει και διατηρεί πελάτες.
Έχει διαπρέψει στην επίβλεψη επιχειρηματικών λειτουργιών, τον έλεγχο αποθεμάτων και την εξυπηρέτηση πελατών για εστιατόρια, επαληθεύοντας τη συμμόρφωση στην προετοιμασία των στοιχείων μενού και των ειδικών αιτημάτων των πελατών και τη διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας τροφίμων ελέγχοντας το περιεχόμενο παράδοσης για την επαλήθευση της ποιότητας και της ποσότητας των προϊόντων.
Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις όπως,
-
Aqua Grand Hotel, Elli Beach Restaurant & Bar, Amalfi Coast, Elysium 5 stars Luxury Hotels and SPA, Lindos Blu 5 Star Small Luxury Hotels and Suites, Jasper Gastro Restaurant, Ronda Restaurant, Kalithea Mare 5 Star Hotel (Ρόδος)
-
Elivi Hotels (Σκιάθος)
-
Quintonil, 3 Star Michelin Restaurant and number 12 best restaurants of the world (Mexico City)
-
Geranium 3 Star Michellin, Top 5 Best Restaurant in the world, Copenhagen (Denmark)
-
Nerua Restaurant. Number 40 in the 50 Best Restaurant of the world, Bilbao (Spain)
Στον Όμιλο Anko διδάσκει το μάθημα της Gourmet Κουζίνας.