Μιχάλης Ξηρογιάννης - YIELD AND REVENUE MANAGER
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Μιχάλης Ξηρογιάννης

YIELD AND REVENUE MANAGER

Ο Μιχάλης Ξηρογιάννης είναι ο ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών ο οποίος καταφέρνει να αναπτύξει μια γνήσια κουλτούρα φιλοξενίας.

Έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες με εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις & Διπλωματία ενώ έχει ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Kurt Bosch.
 
Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε ως Μάνατζερ της αλυσίδας εστιατορίων  Steers Restaurants στο Heidelberg της Αφρικής, και συνέχισε μετά στην εταιρεία των Thirties Restaurant στην Pretoria της Αφρικής.
 
 Το 2002 έρχεται στην Ελλάδα και εργάζεται ως Επόπτης Ασφαλείας στο  Club Hotel Casino στο Λουτράκι Το 2009 αναλαμβάνει καθήκοντα Front Office και την επόμενη χρονιά προβιβάζεται σε Room Division Manager και παραμένει ως το 2012 στη ίδια ξενοδοχειακή μονάδα. Ένα χρόνο αργότερα το 2013 μετακινήται στη Κω όπου απασχολείται ως  Rooms Division Manager στη Grecotel Kos Imperial.
 
Τα τελευταία πλέον χρόνια από το 2016  εξειδικεύεται ως Resort Yield & Revenue Manager στον ομιλο της Grecotel στο Olympia Riviera Resort  στη Κυλλήνη.
 
Στην ΑΝΚΟ Ρόδου διδάσκει το μάθημα Οργάνωση και Λειτουργία Ξενοδοχείου στα τμήματα ΙΕΚ Hotel Management.
Top