
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Λάζαρος Χατζησάββας
EXECUTIVE PASTRY CHEF
Ο Λάζαρος Χατζησάββας είναι απόφοιτος της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με πτυχίο στην Οργάνωση της Ελληνικής Τουριστικής Εκπαίδευσης. Επίσης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στις Υπηρεσίες & στο Catering ξενοδοχείου του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Έχει εργασθεί ως Demi chef de partie στο ξενοδοχείο La Marquise Luxure Ressort Complex της Ρόδου. Επίσης εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στα ξενοδοχεία: Amirandes Grecotel Excusive Resort της Κρήτης και στο Rhodes Palladium.
Το 2014 εργάστηκε ως Chef de partie στο L’air du temps 2 Michelin Stars Restaurant στο Namur του Βελγίου, το οποίο είναι ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου με αστέρι Michelin.
Σήμερα εργάζεται ως Head Pastry Chef στο Lindos Blu & Lindos Mare Hotel της Ρόδου.
Επίσης, διδάσκει στην ΑΝΚΟ Ρόδου Ζαχαροπλαστική Τέχνη στα τμήματα του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής.