Γιώργος Αγαπητίδης - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΩΝ
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Γιώργος Αγαπητίδης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

Ο Γιώργος είχε στο dna του να ασχοληθεί με το Κρέας καθώς είναι η τρίτη γενιά στην οικογένεια του που ακολουθεί το επάγγελμα.

Σπούδασε στην Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος το 1992.
 
Αμέσως ασχολήθηκε με δική του επιχείρηση κρεοπωλείου. Από το 2015  όμως άλλαξε σχέδια και πλέον εργάζεται ως Τεχνικός Επεξεργασίας Κρέατος στην εταιρεία Άριστον. Παράλληλα είναι Τεχνικός Εμπειρογνώμονάς  και Τεχνικός Εκπρόσωπος στην SVA International και παράλληλα μέλος του Ινστιτούτου Προϊόντος Κρέατος του ΣΕΒΕΚ.
Εξειδικεύεται στον τεμαχισμό και στην ελαχιστοποίηση κόστους στις μονάδες εστίασης.
 
Στην ΑΝΚΟ Ρόδου εργάζεται ως καθηγητής στα ταχύρυθμα τμήματα Σχολής Κρέατος.
Top