Γεώργιος Τρουμούχης - EXECUTIVE CHEF
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Γεώργιος Τρουμούχης

EXECUTIVE CHEF

Ο Γιώργος Τρουμούχης ξεκίνησε από πολύ μικρός την μαγειρική τέχνη, από το Λύκειο ακόμη. Έχοντας πατέρα παθιασμένο chef, τον ακολουθούσε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στο ξενοδοχείο Olympic Palace της Ρόδου γύρω στα τέλη του 80’ σε πραγματικά κορυφαίες για την εποχή κουζίνες.

Το 1998 ξεκινάει να εργάζεται ως Sous Chef στο ξενοδοχείο Rodos Palladium Leisure & Wellness όπου εκεί θα ακολουθήσουν 4 χρόνια γεμάτα διακρίσεις για το ξενοδοχείο με Head Chef τους Τσίντζο Νώντα και Χρήστο Αθανασιάδη.
 
Από το 2002 και για τα επόμενα 6 χρόνια εργάστηκε στο Hilton Rhodes Resort στην Ρόδο, τον πρώτο χρόνο ως Sous Chef, με Chef τον πρωτοπόρο για τα Ελληνικά δεδομένα Andrea Scheuregger και τα υπόλοιπα 5 ως Executive Chef. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας με τα ξενοδοχεία Hilton Hotels and Resorts ήταν να εργαστεί ως Guest Chef στο Dubai στο ξενοδοχείο One & Only Royal Mirage και ως Sous Chef στο Λονδίνο στο The Trafalgar London Hotel του Ομίλου Hilton.
 
Λόγω του ότι πάντα ήθελε να εξελίσσεται πήρε πτυχίο “Διαιτολογίας & Διατροφής” σε Ι.Ι.Ε.Κ., έκανε 6 μήνες σεμινάρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στο “Τουριστικό & Ξενοδοχειακό Management’’, απέκτησε δίπλωμα HACCP από το Royal Society for Public Health του Λονδίνου, δίπλωμα Food & Drink Management στο Hilton Charlotte University Place Hotel και τέλος παρακολούθησε σεμινάρια στο Παρίσι στην Ecole Bellouet Conseil.
 
Από το 2008 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa ως Executive Chef. Επίσης τα τελευταία 2 χρόνια είναι βασικός καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στα τμήματα του ΙΕΚ της ΑΝΚΟ Ρόδου. Έχει γράψει πολλά βιβλία γαστρονομίας όπως το Noble Workbook, το Metamorphosis και το Μακριά Μυρωδιά.
 
Τέλος εργάζεται ως  βασικός καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στα τμήματα ΙΕΚ Μαγειρικής της ΑΝΚΟ Ρόδου
Top