Ηλίας Γιακαλλής - EXECUTIVE CHEF
← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ηλίας Γιακαλλής

EXECUTIVE CHEF

Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε τα πρώτα μαγειρικά του βήματα στην Κω στον τομέα των Ala cart εστιατορίων.

Το μαγειρικό του ταξίδι συνεχίστηκε σε εστιατόρια της Ιταλίας, της Αυστρίας και της Γερμανίας. Σπούδασε στην Ελβετική σχολή μαγειρικής D.S.B. Ausbildung και παράλληλα πήρε πιστοποίηση Certified Chef Executive από το Nonc University United Kingdom.
 
Εργάστηκε ως Head Chef στα εστιατόρια της lavazza restaurant σε Γερμανία και Ελβετία και σαν Head Chef στα εστιατόρια της lowwenbraue στη Γερμανία.
 
Από το 2011 εργάζεται ως executive chef σε ξενοδοχεία της Κω, βρίσκοντάς τον τώρα να ηγείται της μπριγκάντας του Casa Cook Kos, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει το consulting σε εστιατόρια.
 
Τέλος εργάζεται ως βασικός καθηγητής μαγειρικής τέχνης και καθηγητής σεμιναρίων στον τομέα εστίασης της τουριστικής σχολής ΑΝΚΟ Κω.
Top