Σεμινάριο με θέμα: «Μελέτη, Αξιολόγηση και Ποιοτικός Έλεγχος Προϊόντων και Προσφορών των Ξενοδοχειακών Λευκών Ειδών» στην Anko Κω
← ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεμινάριο με θέμα: «Μελέτη, Αξιολόγηση και Ποιοτικός Έλεγχος Προϊόντων και Προσφορών των Ξενοδοχειακών Λευκών Ειδών» στην Anko Κω


Ένα ακόμη αρκετά ενδιαφέρον σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ANKO Academy στην Κω .

O κος Κωνσταντίνος Κλειδέρης και η κα Άννα Τριάντου της εταιρίας NEF NEF, παρουσίασαν στους σπουδαστές & στις σπουδάστριες της ANKO Academy Κω ένα πρωτότυπο σεμινάριο ελέγχου και αξιολόγησης προϊόντων του τομέα της Οροφοκομίας.
 
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι εκπρόσωποι της εταιρίας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για όλα εκείνα τα κριτήρια και τα χαρακτηριστικά που καθιστούν ποιοτικά τα διάφορα προϊόντα. Στην συνέχεια η εταιρία προχώρησε στην παρουσίαση των νέων προϊόντων ενώ όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο μυήθηκαν στην διαδικασία της κλωστομέτρησης.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας, καθώς και την κα Άννα Γρηγοριάδου, υπεύθυνη καθηγήτρια του Τμήματος Οροφοκομίας!
Top