Free cookie consent management tool by TermsFeed
Επίσκεψη τμήματος οροφοκομίας στο Ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa
← Όλα τα Νέα

Επίσκεψη τμήματος οροφοκομίας στο Ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa

Ενδιαφέρουσα η σημερινή επίσκεψη των εκπαιδευόμενων του τμήματος Οροφοκομίας με την καθηγήτρια τους κα Σφυράκη και προϊσταμένη ορόφων στο ξενοδοχείο Ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους οι εκπαιδευόμενες επισκέφθηκαν διάφορους χώρους του ξενοδοχείου, ενημερώθηκαν για την ορθή χρήση των πλυντηρίων, την οργάνωση της λινοθήκης, την διαμόρφωση του δωματίου, τη διακόσμηση αλλά και  την τακτοποίηση πριν και μετά την άφιξη των πελατών. 

Επίσης,  ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέχουν, τις καθαριότητες των κοινόχρηστων χώρων και όλες τι απαιτούμενες εργασίες που πρέπει να εκτελεί το τμήμα του housekeeping .

Είναι πολύ σημαντικό η θεωρητική κατάρτιση των σπουδαστών να συμπληρώνεται με πρακτική εξάσκηση και επισκέψεις αντίστοιχων επαγγελματικών χώρων και στην Anko αυτό επιτυγχάνεται πάντα από τους συνεργάτες μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο Αlila, τον διευθυντή κ. Τσουκαλά Λευτέρη και την κα Σφυράκη για την οργάνωση  της επίσκεψη.

Top