Free cookie consent management tool by TermsFeed
Education Business Awards 2017
← Όλα τα Νέα

Education Business Awards 2017

Πανελλήνια Διάκριση για τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ι.ΙΕΚ ANKO στον πανελλήνιο διαγωνισμό Business Awards 2017 για την  πρωτότυπη πλατφόρμα ANKO Students’ Portal.

Το βραβείο Bronze απέσπασε ΑNKO (Ι.Ι.Ε.Κ. & Κ.Δ.Β.Μ.2) με την ψηφιακή πλατφόρμα ANKO Students’ Portal που διακρίθηκε στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή εμπειρία», την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα όπου διεξήχθησαν για 2η χρονιά τα Business Awards 2017 από την εταιρεία Boussias Communications. Σκοπός του διαγωνισμού να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Η ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΚΟ Student’s Portal δημιουργήθηκε, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος σπουδών και τη βέλτιστη ενημέρωση των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών της σχολής.

Με υψηλής ποιότητας συμμετοχές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, από νηπιαγωγεία μέχρι πανεπιστήμια και με γεωγραφική διασπορά από τη Θάσο, το Κιλκίς, την Κέρκυρα μέχρι και την Κρήτη, όλοι οι οργανισμοί που βραβεύθηκαν έθεσαν τον πήχη ακόμα ψηλότερα για την επόμενη διοργάνωση των Education Business Awards.

Η παρουσία και η βράβευση της ΑΝΚΟ σε μια τελετή, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, όπου παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, αποτελεί ένδειξη του προσεγμένων αλλά και ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στους σπουδαστές της σχολής μας.

Η βραδιά έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού των συμμετοχών για την επόμενη χρονιά.

Η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων ΑΝΚΟ, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα σπουδών και παράλληλα στην εξέλιξη του εκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών της, πρωτοπορεί και καινοτομεί, ώστε να ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και να πλάθει επαγγελματίες στον τομέα του Τουρισμού.

Το βραβείο έλαβαν οι Υπεύθυνοι Σπουδών των σχολών της AΝΚΟ, για Κω ο κ. Ηλίας Έψιμος και για Ρόδο η κα. Στεργία Έψιμου.

Top