Free cookie consent management tool by TermsFeed
Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής "Bake Off Greece"
← Όλα τα Νέα

Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής "Bake Off Greece"


Το «Bake Off Greece», αναζητά τον καλύτερο ερασιτέχνη  ζαχαροπλάστη, εκείνον που παίρνει τη ζύμη στα χέρια του και κάνει θαύματα!
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μπισκότα, ψωμάκια, πίτες, ζαχαρόπαστες, τάρτες, τούρτες και πολλά άλλα που οι κριτές του «Bake Off Greece» θα τους ζητήσουν να παρουσιάσουν.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σπουδαστές και οι τελειόφοιτοι του τμήματος Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας. Δεν μπορούν να λάβουν μέρος οι πτυχιούχοι του τμήματος. Μπορούν να λάβουν μέρος και οι δευτεροετείς της χρονιάς 2017-18 καθώς δεν έχουν αποφοιτήσει ακόμα.
 
Έναρξη γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στα γυρίσματα 2-3 φορές την εβδομάδα. Η παραγωγή ερευνά το ενδεχόμενο να πραγματοποιούνται τα γυρίσματα Σάββατο & Κυριακή αλλά αυτό δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τους εργοδότες τους για την διαθεσιμότητά τους, τις ημέρες των γυρισμάτων. Το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα γίνει γνωστό σε όλους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ρύθμιση του εργασιακού προγράμματος των σπουδαστών δεν είναι ευθύνη της σχολής της ΑΝΚΟ.
 
 Για τις ανάγκες των γυρισμάτων οι σπουδαστές που θα συμμετάσχουν θα απαλλαχθούν από τις απουσίες και μόνο για τις ημέρες των γυρισμάτων.
Η σχολή θα στηρίξει τους σπουδαστές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλύπτοντας την προετοιμασία και την προπόνηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό. Τα έξοδα μετακίνησης & διαμονής καλύπτονται από τον κάθε διαγωνιζόμενο αποκλειστικά.

Ο τελικός νικητής θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 €.
 
Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού για περισσότερες πληροφορίες http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/bakeoffgreece/participate
 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας για Κω:
Ζωή Κατσιούλα
ANKO Academy Κως
Τ 22420 26900
Email: z.katsioula@anko3.gr
 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας για Ρόδο:
Μανώλης Μερμηγκούσης
ANKO Academy Ρόδος
Τ 22410 62488
Email: m.mermigkousis@anko3.gr
Top