Free cookie consent management tool by TermsFeed
Εκπαιδευτική Επίσκεψη των μαθητών του Λυκείου Αντιμάχειας στις εγκαταστάσεις της ANKO Academy στην Κω
← All the news

Εκπαιδευτική Επίσκεψη των μαθητών του Λυκείου Αντιμάχειας στις εγκαταστάσεις της ANKO Academy στην Κω


Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της ΑΝΚΟ Academy στην Κω, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τους μαθητές της τρίτης τάξης του Λυκείου Αντιμάχειας Κω  και να παρουσιάσουμε ένα διαδραστικό σεμινάριο με θέμα την "Υγιεινή Διατροφή Εντός και Εκτός Σχολείου". 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:
  • Παρουσίαση από την Ζωή Κατσιούλα (διοικητικό στέλεχος της ANKO Academy) της δομής του Τουρισμού
  • Η κα Αναστασία Ορφανουδάκη μας μίλησε για την Υγιεινή Διατροφή, το τι πρέπει να προσέχουμε και μας συμβούλεψε για την καθημερινή διατροφή.
  • Οι σπουδάστριες του τμήματος Hotel Management Σαρρή Θεολογία, Ειρήνη Κώστογλου και Γιάννου Μαρία υπό την καθοδήγηση του Bar-chef  Γιώργου Δρετάκη έφτιαξαν φρέσκους φυσικούς χυμούς
  • Ο chef Αυγουλάς Γιάννης παρασκεύασε συνταγές του Κωακού πρωινού
  • Ο chef Στέλιος Γουναράς μαγείρεψε street foods, με αγνές πρώτες ύλες, δείχνοντας ότι τα Burger μπορούν να είναι υγιεινά, με δεδομένο τις καλές πρώτες ύλες και την σωστή εκτέλεση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές και τις καθηγήτριες του Λυκείου Αντιμάχειας που παρευρέθηκαν στο σεμινάριο και τους σπουδαστές της ΑΝΚΟ Academy, Νικογιώργη Ζωγραφάκη, Αλέξανδρο Καλλωνά, Λευτέρη Πατάκο και Θεοφίλη Κασσάρα για την βοήθεια που προσέφεραν στις μαγειρικές & ζαχαροπλαστικές δημιουργίες!!!
Top