Σεμινάριο ‘Κρέμα γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών
← Όλα τα Νέα

Σεμινάριο ‘Κρέμα γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών


Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ηγέτιδα εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων FRIESLANDCAMPINA HELLAS, διοργανώθηκε το σεμινάριο ‘Κρέμα γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών / Από την Θεωρία στην Εφαρμογή’ στους σπουδαστές των ταχύρρυθμων τμημάτων της ΑΝΚΟ Ρόδου.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να κατανοήσει ο σπουδαστής την μεταποιητική χρήση διαφορετικών τύπων κρέμας γάλακτος και προϊόντων με προσθήκη φυτικών λιπαρών και να είναι σε θέση να επιλέγει το κατάλληλο προϊόν, εξειδικεύοντας την εργασία του και βελτιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Εισηγητής του τεχνικού μέρους ήταν ο Executive Chef Βασίλης Τσατσάκης (εξωτερικός συνεργάτης FCH), ο οποίος μέσα από την χρήση των premium προϊόντων DEBIC, παρουσίασε συνταγές μαγειρικής, επιδόρπια εστιατορίου, τεχνικές & food styling.

Top