Free cookie consent management tool by TermsFeed
Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΑΝΚΟ Ρόδου
← Όλα τα Νέα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΑΝΚΟ Ρόδου


Μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη βραδιά για την ΑΝΚΟ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου!
Η αίθουσα μας γέμισε πλήθος καλεσμένων με σπουδαστές, γονείς, φίλους, αποφοίτους και συνεργάτες από όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το κόσμο υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν με τα γλυκά τους χαμόγελα, στην υποδοχή και στο service σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management. 
Tα υπέροχα cocktails που προσφέρθηκαν ήταν εμπνευσμένα των τμημάτων Bartender.
Την παράσταση έκλεψαν οι μεγάλοι μπουφέδες που στόλισαν την αίθουσα με τα λαχταριστά εδέσματα που ταξίδεψαν και γλύκαναν τους ουρανίσκους μας και επιμελήθηκαν τα τμήματα Μαγειρικής, Gourmet και Ζαχαροπλαστικής. 

Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Coffeeplus Coffees και ιδιαίτερα τον κ Ντίνο Αγαδάκη, και την εταιρεία Sky Spirits & Monin για τη χορηγία των ποτών.

Επίσης το νέο μας τμήμα Οικονομία και Διοίκησης είχε ετοιμάσει μια εθελοντική δράση προσφοράς, με ευχές για να ενισχύσουμε το σκοπό του Make a wish!
Τέλος, το υπέροχο θέαμα Μουσικό Κουτί που απολαύσαμε στη γιορτή επιμελήθηκαν οι σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής σε συνεργασία με τους σπουδαστές Κομμωτικής. 

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους! Υποστηρίξατε την εκδήλωση με μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό κάνοντας μας όλους πολύ περήφανους! Μπράβο σας!!

Top