Free cookie consent management tool by TermsFeed
Δράση ενημέρωσης «Μαγειρεύουμε και Τρώμε Υγιεινά»
← Όλα τα Νέα

Δράση ενημέρωσης «Μαγειρεύουμε και Τρώμε Υγιεινά»


Ξεκίνησε η δράση ενημέρωσης «Μαγειρεύουμε και Τρώμε Υγιεινά» μια εκστρατεία ενημέρωσης για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου που υλοποιείται μόνο στην ANKO.  Στο πλαίσιο της δράσης μαθητές από σχολεία επισκέπτονται τη σχολή , όπου ενημερώνονται από διατροφολόγο για τους κανόνες υγιεινής διατροφής, μαγειρεύουν στα εργαστήρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής δίπλας τους σπουδαστές  chef υγιεινά εδέσματα, επισκέπτονται το bar και παρασκευάζουν υγιεινούς τονωτικούς χυμούς που τους μαθαίνουν bartender ενώ παράλληλα όσοι ενδιαφέρονται για την αισθητική επισκέπτονται τα εργαστήρια αισθητικής και μακιγιάζ.

Η πρώτη επίσκεψη σχολείου πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 6/3 από το Ειδικό Γυμνασιο Λυκειο, στην βιωματική αυτή δράση συμμετείχαν 20 μαθητές και 10 καθηγητές.  

Η δεύτερη επίσκεψη σχολείου πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 13/3 από το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, στην βιωματική αυτή δράση συμμετείχαν 25 μαθητές και 2 καθηγητές.

Η τρίτη επίσκεψη σχολείου πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 15/3 από το Γυμνάσιο Ροδινίου, στην βιωματική αυτή δράση συμμετείχαν 15 μαθητές και 2 καθηγητές

Ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη τους συμμετέχοντες!
Top