Free cookie consent management tool by TermsFeed
Αποφοίτηση των σπουδαστών ΙΙΕΚ ΑΝΚΟ Ρόδου 2018
← Όλα τα Νέα

Αποφοίτηση των σπουδαστών ΙΙΕΚ ΑΝΚΟ Ρόδου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των σπουδαστών ΙΙΕΚ ΑΝΚΟ Ρόδου!
 
Η ολοκλήρωση των σπουδών είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ζωής των σπουδαστών και ο κύκλος αυτός έκλεισε με την Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Βεργίνα.

120 φοιτητές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Hotel Management, Αισθητικής και Κομμωτικής έλαβαν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η ΑΝΚΟ  συγχαίρει όλους τους σπουδαστές και τους καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων της.
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, γονείς, συγγενείς, φίλοι, καθηγητές αλλά και επίτιμοι προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους τελειοφοίτους της σχολής Ρόδου.
Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων:
  • Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιάζ
  • Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
  • Τεχνικός Μαγειρικής-Αρχιμάγειρας
  • Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής –Αρτοποίησης
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων
στελεχώνουν ήδη ως επαγγελματίες μεγάλες επιχειρήσεις του νησιού επιδεικνύοντας το ζήλο κα  τον επαγγελματισμό που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους.  
 
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους επίτιμοι καλεσμένοι, Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Ξενοδοχείων, προσωπικό ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, συνεργάτες της σχολής μας, καθηγητές και φυσικά γονείς και φίλοι των αποφοίτων.
Η προσέλευση ήταν αθρόα κι η αίθουσα γέμισε χαμόγελα και χαρά!

Μετά την απονομή των πτυχίων ακολούθησε party με εδέσματα των τμημάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής καθώς και κοκτέιλ των τμημάτων Hotel Management.
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους σπουδαστές και τους καθηγητές που επιμελήθηκαν  όλη αυτή την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους και τις υπηρεσίες τους. Συγκεκριμένα τους chef Tρουμούχη Γιώργο, Μανουσάκη Σταύρο, Μπακάλη Ηρακλή, τον pastry chef Χατζησάββα Λαζαρο, τους maitre Χατζημάρκο Κώστα, Χατζηβαλσάμη Αντώνη, τους bartender Ντίνα Νικολίτση και Μανίσκα Νίκο.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους !!
Ευχόμαστε στους αποφοίτους μας καλή σταδιοδρομία και να θυμούνται η ΑΝΚΟ θα είναι πάντα δίπλα τους!
Top