Free cookie consent management tool by TermsFeed
1ο Reunion Party  Αποφοίτων
← Όλα τα Νέα

1ο Reunion Party Αποφοίτων


Αθρόα υπήρξε η συμμετοχή των αποφοίτων σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΑΝΚΟ στο 1ο Reunion Αποφοίτων στο ξενοδοχείο Akti Imperial όπου πραγματοποιήθηκε και η δήλωση συμμετοχής για το νεοσύστατο Σύλλογο Αποφοίτων ΑΝΚΟ (Anko Alumni)!
 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν απόφοιτοι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, καθηγητές και στελέχη της σχολής και του ξενοδοχειακού κλάδου της Ρόδου.

Oι σπουδαστές σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης ξανασυναντήθηκαν για να θυμηθούν ωραίες στιγμές από τη σπουδαστική τους ζωή στη κοινότητα της ΑΝΚΟ, κατέθεσαν τις  ιδέες και τις  προτάσεις  τους για τις νέες δράσεις του συλλόγου και των προοπτικών τους για εξέλιξη.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση των σπουδαστών οι οποίοι διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις τα έτη 2015-2017 και 2016-2018
 
Ευχαριστούμε θερμά τους chef Νικολαου Άγγελο και Γιώργο Καραγιάννη με τα τμήματα Μαγειρικής και τον Pastry Chef Mορφινό Ευάγγελο για τα εδέσματα που προσφέρθηκαν. Την bartender Nτίνα Νικολίτση  και τους Μaitre Νίκο Μανίσκα και Κώστα Χατζημάρκο με τα τμήματα του Hotel Management για τα υπέροχα cocktails και service που παρείχαν. Τους καθηγητές και καθηγήτριες για τα θερμά τους λόγια στους αποφοίτους και ιδιαιτέρως τον κο Λευτέρη Τσουκαλά, που ανέδειξε μέσα από τα λόγια του την σπουδαιότητα του Συλλόγου Αποφοίτων για κάθε εκπαιδευτικό ίδυμα. Ακόμη, ευχαριστούμε τον φωτογράφο Μάκο Τσιμέτα.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Akti Imperial και τον Διευθυντή Θεόδωρο Διβάνη για τη φιλοξενία.

Δείτε το βίντεο από το event εδώ: https://youtu.be/tuGYlOufgF0
Top