← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Κωνσταντίνος Βασιλείου

EXECUTIVE CHEF

Ο Κωνσταντίνος Βασιλείου αποφοίτησε το 1993 από το National School of Tourism Education οf Culinary της Αθήνας και το 2010 τελείωσε τις σπουδές του ως Executive Chef στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής ασφαλείας τροφίμων ISO 2200 από την Ακαδημία TUV της Αυστρίας και κατέχει πιστοποίηση στο Food & Beverage Management από το Τουριστικό Σχολείο της Χάγης.
 
Έχει ολοκληρώσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως Υγιεινή, Haccp και ISO 9001 και 22000, Κόστος Τροφίμων, Μενού Σχεδιασμού, Οργάνωση Κουζίνας, Νέες Μαγειρικές Τεχνικές, Μοριακή Γαστρονομία κλπ.
 
Έχει συμμετάσχει σε αρκετούς διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς μαγειρικής τέχνης. Μερικές διακρίσεις που έχει είναι οι εξής:
- Νικητής του Χάλκινου Μετάλλου Ολυμπιακών Γαστρονομικών Αγώνων του 2008 στην Ερφούρτη ως Team Captain της Ολυμπιακής Ομάδας.
- Νικητής του 4ου Εθνικού Φεστιβάλ Γαστρονομίας ως Executive Chef  του ξενοδοχείου "Στράτος Βασιλικού"
- Βραβεύτηκε ως ένας από τους καλύτερους σεφ του κόσμου για το 2002 από την Αμερικανική Ακαδημία Φιλοξενίας.
 
 Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε ως Commi σε τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο στην Σκιάθο. 
Ως Commi έχει εργαστεί και σε άλλα ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Handris Metropolitan Hotel 5*.
 
Από το 1999 έως 2009 δίδαξε της Τέχνη της Μαγειρικής στις σχολές ΙΕΚ Δέλτα και στο ΙΕΚ LeMonde
To 2000 εργάστηκε ως Executive Sous Chef στο Neptune Resort  Hotel 5* στην Kω.
 
Η καριέρα του στην Ρόδο ξεκίνησε το 2010 ως Executive Chef στο Mare Blue Cosmopolitan Hotel 4*. Στην συνέχεια συνεργάστηκε και με άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ρόδου όπως το Sentido Ixian Grand 5* και το Princess Andriana Hotel & Resort 5*.
 
 
Σήμερα εργάζεται στο ξενοδοχείο Sheraton Resort 5* ως Executive Chef και ως καθηγητής στο ΙΕΚ Μαγειρικής της ΑΝΚΟ Ρόδου.
Top