← ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Γεώργιος Ματσίγκος

GENERAL HOTEL MANAGER

Ο κος. Ματσίγκος Γεώργιος είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου. Γνώστης της Αγγλικής, Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας και λίγο της Ιταλικής.

Έχει παρακολουθήσει εκατοντάδες επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 1000 εκθέσεις Τουρισμού στον κόσμο κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Έχει διδάξει στα τμήματα μετεκπαίδευσης των σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων και σε επιμορφωτικά σεμινάρια πολλών ξενοδοχείων με θέμα την "Ποιότητα"!

Εργάστηκε σε διάφορα τμήματα ξενοδοχείων της Ρόδου αρχίζοντας το 1974 από το Grand Hotel συνέχισε στα ξενοδοχεία Spartalis Hotel Rhodes, Mediterranean Hotel, Plaza και επί 7 χρόνια στο Rodos Palace Hotel & Convention Center.

Από το 1985 ανέλαβε την διεύθυνση του ξενοδοχείου Blue Horizon, συνέχισε στο ξενοδοχείο Elizabeth και από το 1992 στο ξενοδοχείο Atrium Palace.

Από το 2010 είναι Γενικός Διευθυντής του ομίλου Atrium Hotels διευθύνοντας με μεγάλη επιτυχία τα 3 πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου.

Από το 1994 είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δ.Ξ.Ρ. και από το 1996 Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων. Τα 4 τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Επί της Προεδρίας του διοργανώθηκαν πολλές διεθνείς ημερίδες τουρισμού εστιάζοντας στην "Ποιότητα" και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Συμμετείχε σε πολλά forum για τον τουρισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει συμβάλει στο άνοιγμα πολλών τουριστικών αγορών όπως Γαλλία, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος ο κος. Ματσίγκος είναι καθηγητής της ΑΝΚΟ Ρόδου στα τμήματα ΙΕΚ Hotel Management.

Top