Το πιο σύγχρονο σεμινάριο στο νησί μας για 4η συνεχή χρονιά με ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ αποκλειστικά από την ΑΝΚΟ Ρόδου και τον Τεχνολόγο Τροφίμων και R&D Chef, Κονταράτο Δημήτρη. Το σεμινάριο απευθύνεται και για επαγγελματίες του χώρου αλλά και για μαθητές.

<div> <div><br /> Εντυπωσιακές δημιουργίες με Μοντέρνες τεχνικές παρουσιάσθηκαν στο Καινοτόμο Σεμινάριο Μοριακής &amp; Sous Vide με τον γνωστό Τεχνολόγο Τροφίμων και R&amp;D Chef Κονταράτο Δημήτρη που πραγματοποιήθηκε 10&amp;11 Μαρτίου στη Σχολή ΑΝΚΟ!</div> <div>&nbsp;</div> <div>Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Μοριακής &amp; Sous Vide στο οποίο παρουσιάσθηκαν στους εκαπιδευόμενους&nbsp;η&nbsp;τεχνική, η χρήση, τα υλικά για παρασκευές με Sous vide και οι&nbsp;εφαρμογές σε πιάτα, ένα πιάτο μπορεί να συνδύαζε ακόμα και 12 τεχνικές!</div> <div>&nbsp;</div> <div>Φέτος η παρουσίαση επεκτάθηκε και σε τεχνικές που μπορούν να εφαρμοσθούν στη ζαχαροπλαστική!</div> <div>&nbsp;</div> <div>Τα πιάτα κατέπληξαν σε μοντέρνους συνδυασμούς υφών, γεύσεων, τεχνικών αλλά και παρουσίασης.</div> <div>&nbsp;</div> <div>Διοργανωτής Anko-Academy Rhodes</div> <div>Photo credits: Καλισπέρης Στέλιος</div> <div>&nbsp;</div> <div>Ευχαριστουμε τον κ. Κονταράτο για την παρουσίαση αλλά και τους βοηθούς</div> <div>Βασιλική Βασίλη</div> <div>Ηλίας Σταθοκώστας</div> <div>Γιώργος Καραγιάννης</div> <div>&nbsp;</div> </div> <div><u>Παρουασιάστηκαν</u>:<br /> Ανάλυση υλικών και παρασκευές υφών</div> <div>Τεχνική, χρήση, υλικά, μέσα, και θερμοκρασίες για παρασκευές Sous vide</div> <div>Παρουσίαση τεχνικών σε πιάτο και συνδυασμός αυτών</div> <div>Γρήγορες και εντυπωσιακές τεχνικές μαγειρικής (εκχύλιση, διάχυση, στιγμιαίες πίκλες, όσμωση)</div> <div>Πολλαπλή χρήση υλικών στην σύγχρονη κουζίνα</div> <div>Ξηρός πάγος. Χαρακτηριστικά, χρησιμότητα και παρουσίαση παρασκευών Θα πραγματοποιηθούν εφαρμογές και σε γλυκά<br /> Τεχνικές ζελοποίησης, σφαιροποίησης, σφουγγάρι, αφροποίηση, εσπούμα</div> <div> <div>Στοιχεία τεχνικών με εφαρμογή και στη ζαχαροπλαστική και το μπαρ</div> </div>

Top