ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Θέλεις το προσωπικό της επιχείρησής σου, να είναι άρτια εκπαιδευμένο και ικανό να ανταποκρίνεται στο ανταγωνιστικό περιβάλλον και στις ανάγκες της αγοράς; Ξεκίνησε το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25)έτους 2017.

 
Στόχος του προγράμματος είναι οι εργαζόμενοι των μικρών επιχειρήσεων να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες των επιχειρήσεων.  Οι ωφελούμενοι θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 32 ωρών σχετικό με το αντικείμενο εργασίας τους, λαμβάνοντας το ποσό των 160 ευρώ, χωρίς καμία επιβάρυνση για την επιχείρηση.
 

Συνοπτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

O κάθε εργαζόμενος θα εκπαιδευτεί στο αντικείμενο εργασίας του

Δικαιολογητικά εγγραφής

  • Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Φωτοτυπία 1ης σελίδας τραπεζικού λογαριασμού οποιασδήποτε τράπεζας με 1ο όνομα το άτομο που θα κάνει το πρόγραμμα
  • ΑΦΜ, φωτοτυπία από εκκαθαριστικό ή εκτύπωση ΑΦΜ
  • ΑΜΚΑ & ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΚΑ, φωτοτυπία από βιβλιάριο ασθενείας (να αναγράφονται και οι 2 αριθμοί)
  • Υπεύθυνη Δήλωση (την οποία σας την παρέχουμε εμείς), η οποία συμπληρώνεται από τον υπεύθυνο της επιχείρησης που εργάζεται ο καταρτιζόμενος
 

Προϋποθέσεις συμμετοχής


Στο πρόγραμμα κατάρτισης μπορούν να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις που καταβάλουν εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ 0,24% και απασχολούν από 1-49 άτομα. Ο καταρτιζόμενος θα πρέπει να ασφαλίζεται στην επιχείρηση που εργάζεται και για τους εποχιακά απασχολούμενους να έχουν ασφαλιστεί για τους μήνες που εργάστηκαν.
 

Επικοινωνία


Ελευθερίου Βενιζέλου 79 Κως
2242026900 & 6947374882
e.koulia@anko3.gr  (υπεύθυνος προγραμμάτων: κα Ελευθερία Κουλιά)
Top